Tilmelding og priser

Ved Risskov Yoga kan du købe adgang til en enkelt klasse, klippekort eller fri træning. Hvad, der bedst kan betale sig for dig, kommer an på, hvor ofte du ønsker at træne. Du kan altid få en gratis prøvetime ved Risskov yoga.

Priser klippekort

Vil du træne en gang om ugen, og have mulighed for at gå på forskellige hold kan det bedste betale sig med et klippekort. Du kan enten købe klippe kort til 60 min. eller 90 min. holdende. Har du et 60 min. kort og gerne vil på en 90 min. time bruger du bare to klip. Har du et 90 min. kort kan du træne både på 60 min og 90 min hold med et klip.

Lektion og klippekort - 60 minutter

1 lektion
75kr. (60 min.)
Gyldighed : 1 gang
5-klip kort
350kr. (60min.)
Gyldighed: 3 måneder
10-klip kort
600 kr. (60min.)
Gyldighed: 6 måneder

Lektion og klippekort - 90 minutter

1 lektion
100 kr. (90 min.)
Gyldighed : 1 gang
5-klip kort
475 kr. (90 min.)
Gyldighed: 3 måneder
10-klip kort
900 kr. (90 min.)
Gyldighed: 6 måneder

Betalingsbetingelser vedr. klippekort
Køb klippekort her og nu, med mobilepay og få kortet udleveret, når du kommer op i centeret næste gang. Du kan også betale oppe i centeret og få det udleveret med det samme.
Når kortet er købt er det gældende i 6 mdr. og kan ikke refunderes, heller ikke ubrugte klip.

Priser for fri træning *(Månedskortene betales forud.)

Vil du træne flere gange om ugen, kan det bedre betalte sig med fri træning, som gælder alle hold.

1 Måned
350 kr.
3 Måneder
1.000 kr.
6 Måneder
1950 kr.
12 Måneder
3700 kr.
1:1 undervisning (60 min.)
500 kr.

Betalingsbetingelser vedr. fri træning
Du kan købe fritræning for 1, 3, 6 eller 12 mdr. Juli mdr. tæller ikke med, da centeret har lukket. Der er ingen indmeldelsesgebyrer og ingen binding. Når kortet er købt er det gældende i det antal månder man har købt og kan ikke refunderes.

Priser børneyoga *(Der er løbende optag med forholdsmæssig betaling)

Ønsker du at tilmelde dit barn til børneyoga, tilmelder du dem for en sæson af gangen, det er 14 undervisningsgange fordelt på et halvtår. Det er altid muligt at få en gratis prøvetime til Børneyoga, så dit barn kan se om det er noget.

Risskov Yoga har to børnehold. Et hold fra 5 – 7 år og et fra 8 – 10 år.

Børneyoga 8-10 år
Tirsdag kl. 16.45 - 17.45
14 uger
840 kr.
Børneyoga 5-7 år
Torsdag 16.00 - 16.50
14 uger
840 kr
 

Det er altid muligt at få en gratis prøvetime i børneyoga, hvis ikke holdet er helt booket. Ønsker du en prøvetime til dit barn, kan du skrive en mail til mig på Dea@risskovyoga.dk

Betalingsbetingelser vedr. Børneyoga, sæsonhold
Hvis du ønsker at tilmelde dit barn til børneyoga, skal du gå ind under ”Tilmelding” og klikke på det hold, du ønsker at deltage på. Når du tilmelder dit barn et børneyogahold, modtager du en mail med bekræftelse på, at du er tilmeldt det ønskede hold samt to muligheder for at betale. 

Når du tilmelder dit barn er det vigtigt at du skriver barnets navn, så jeg ved hvem overførslen er for.

Du er først tilmeldt holdet, når du har betalt. Fra du modtager mailen, har du 3 hverdage til at betale. Jeg tjekker indbetalingerne i banken en gang om ugen. Det kan derfor tage et par dage, inden du modtager din kvittering, hvis du betaler med bankoverførsel.
Overholdes betalingsfristen ikke, går pladsen til eventuelle personer på venteliste.
Tilmeldingen af plads på et hold er bindende. Det er dog muligt at afbestille senest 14. dage før holdstart, og få beløbet retur, fratrukket 25 kr. i adm. gebyr. Dette gør du ved at sende en mail til Dea@risskovyoga.dk med dit kontor nr.
Når sæsonen er slut, er det ikke muligt at overføre evt. mistede undervisningsgange til næste sæson eller at få refunderet noget af beløbet.
Det er altid muligt at få en gratis prøvetime i børneyoga, hvis ikke holdet er helt booket. Ønsker du en prøvetime til dit barn, kan du skrive en mail til mig på kontakt@risskovyoga.dk